JYSK panostaa lisää keittiötarvikkeisiin

Uudet koristeelliset keittiötarvikkeet saavat tulevaisuudessa lisää tilaa JYSKin myymälöissä.

– Sisustustuotteemme ovat olleet suuri menestys, ja seuraavaksi kiinnitämme huomiota keittiötarvikkeisiin ja pöydän kattamiseen, kertoo kodin sisustustuotteiden ostaja Tina Nymann.

Kuvioidut keittiöpyyhkeet ja käytännölliset kulhot yhdistyvät pian koristeellisten ja käytännöllisten keittiötarvikkeiden kanssa JYSKin myymälöiden hyllyillä ja esillepanoissa.

”Keittiö on erittäin keskeinen huone monissa kodeissa, ja meistä tuntuu, että kiinnostus keittiön kalustamiseen kodikkailla ja koristeellisilla tarvikkeilla on kasvamassa. Yritämme nyt tehdä sen helpommaksi asiakkaillemme kokoelmalla tyylikkäitä ja värikkäitä tuotteita, kuten laseja, kulhoja ja lautasia. Uusissa tuotteissamme yhdistämme toimivuuden ja koristeellisuuden,” kertoo Tina Nymann.

Näyttävästi esillä

Uudet tuotteet, jotka ovat myymälöissä ja verkossa JYSK.fi heinäkuun aikana, sisältävät värikkäitä laseja ja rustisia lautasia samoin kuin värillisen lasikarahvin, erilaisia kulhoja, mukeja ja juomakuppeja, joiden pillit voi käyttää uudelleen.

”Värillinen lasi ja käsin tehty keramiikka eivät kuulu kaappiin vaan esille laitettavaksi ja tuomaan hieman väriä arkeen ja luomaan kodikkaan ilmapiirin keittiöön. Lisäksi tuotteita voi käyttää useisiin eri tarkoituksiin, esimerkiksi lasikarahvia voisi käyttää myös maljakkona tai lautasta koristeastiana,” kertoo Tina Nymann.