Suomalaiset, autot ja liikenne

Vaikka tämä sivu, jolla juuri olet ei ole autoiluun liittyvä, autot liittyvät kyllä Suomeen. Suomi on kohtuullisen harvaan asuttu maa ja Euroopan mittakaavassa meillä asuu aika vähän ihmisiä.

Siitä johtuu että maassamme ei ole kovin suurta rautatieliikennettä ja muukin julkinen liikenne pois lukien kasvukeskukset on vähentynyt. Tilanne on Suomessa samanlainen kuin Portugalissa, eli maaseutu tyhjenee, koska nuoret haluavat töihin kaupunkeihin.

Autoteippaukset saat Omalogosta, www.omalogo.fi #mainosteippaamo

Suomessa autoilu on tärkeätä

Siksi, että autoilu on Suomessa tärkeätä, meillä on useampia sivustoja autoilulle, ja tulimme tällekin sivustolle kertomaan niistä joistakin – eli jos liikenne ja autot kiinnostavat, tervetuloa tutustumaan näille toisillekin sivustoillemme:

Esimerkiksi paljon erilaisia uutisia autoilusta ja uusista autoista saat lukea täältä: www.autotjaliikenne.fi – sivustolla ei ole oikeastaan muuta sisältöä kuin viikottaiset alan uutiset.

Jos sitten sinua kiinnostaa enemmän kuljetusala, siihen meillä on uudehko sivusto www.laatukuljetus.fi, jolle kyllä tulee jo uutisia, mutta on selkeästi vielä hiljaisempi kuin Autot ja Liikenne.fi sivusto.

Viihdettä ja autoilua

Tottakai autoiluun liittyy myös muutakin kuin liikenne ja autoilu-uutisia ja siksi meillä on myös naiskauneuteen liittyvä www.carbabes.fi ja klassikkoautoihin liittyvä www.classicwheels.fi sivusto.

Toisaalla puhutaan paljon autoilun ja autojen tulevaisuudesta ja tulevaisuuden ajamisesta ja siihen meiltä löytyvät erityisesti www.ajot.fi sekä www.dynamicdriving.fi – ja erikseen vielä kaupunkiautoiluun keskittynyt www.citycar.fi

Siinä on siis joitakin autoiluun liittyviä sivustoja, joille muuten otetaan mielellään mukaan myös kumppaneita, sekä mainostus- että sisältötuotantomielessä.

Lisäksi meiltä löytyy myös moottoreihin liittyvä www.giantmotor.fi sivusto.

Haluatko kertoa omasta yrityksestäsi – se onnistuu helposti!

Joten valikoimaa riittää, ja jos sinulla tai tutullasi on alan yritys, laittakaa meille tietoa tiedote muodossa, niin eiköhän ne jollekin sopivalle paikalle saada esille – tiedotteen julkaisuista emme peri mitään maksuja!

Tässä samalla kun nyt kerrotaan noista autoilusivuista niin tuli mieleen kertoa myös eSports sivustostamme: www.eepelit.fi sekä urheilun vedonlyöntivihjeitä antavasta www.vinkkaajaveikkaa.fi sivustosta.