Isku-Yhtymä ja EdsbynSenab solmivat strategisen allianssin

Kaksi johtavaa pohjoismaista huonekalualan yritystä, Isku ja EdsbynSenab, solmivat strategisen allianssin koskien julkisten tilojen, kuten koulujen, toimistojen ja terveydenhuollon ratkaisuja. Molemmat yhtiöt suunnittelevat, valmistavat ja markkinoivat kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja.

Allianssi yhdistää yhtiöiden osaamisen ja tarjoaman, ja mahdollistaa näin kansainvälisen kasvun. EdsbynSenabin ja Iskun tarjoamat muodostavat kilpailukykyisen kokonaisuuden asiakkaille kummankin yhtiön markkina-alueilla.

Yli 200 vuoden kokemus teollisesta toiminnasta

Allianssin muodostavilla Iskulla ja EdsbynSenabilla on samankaltainen dna: ne ovat perheyhtiöitä, joilla on pitkät perinteet, ja yrityksillä on rohkeutta uudistaa liiketoimintaansa.

Molempien juuret ovat pohjoisissa metsissä ja yritysten tarinat ovat alkaneet puusepänverstaista – siksi yhtiöissä arvostetaan luontoa ja korkeaa laatua. Vastuullisuus on molempien yritysten liiketoiminnan ytimessä ja niiden tuotteet ja tuotanto ovat saaneet muun muassa seuraavat merkinnät ja sertifikaatit: Joutsenmerkki, Möbelfakta, ISO-laatu- ja ympäristösertifikaatit sekä puunalkuperänhallintajärjestelmä PEFC (Chain of Custody).

Uusi allianssi luo laajan tuotetarjoaman kummankin yhtiön asiakkaille. Tarjoama koostuu työ- ja oppimisympäristöistä sekä kodinomaisista kalusteista, joissa Iskulla on pitkät perinteet. Yhtiöiden tuotteet ja palvelut ovat saatavilla ympäri maailmaa: Pohjoismaiden lisäksi Venäjällä, Kazakstanissa, Baltiassa, Puolassa, Ranskassa, Lähi-idässä, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Yhdessä kasvua uusilta markkina-alueilta

Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen ja EdsbynSenabin toimitusjohtaja Bengt Nilsson ovat tyytyväisiä siitä, että allianssi pohjautuu yhteisille arvoille ja näkemykselle vastuullisuudesta, liiketoiminnasta ja asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeista.

– Hyödymme synergioista tänään ja tulevaisuudessa. Allianssin avulla Isku tähtää merkittävään kasvuun Ruotsissa, mutta myös muilla Iskun markkina-alueilla, Arto Tiitinen, Iskun toimitusjohtaja sanoo.

– Iskun tuotteet ovat arvokas lisä portfolioomme. Allianssi on hyvä ratkaisu meille tehokkaaseen laajentumiseen uusille markkina-alueille, Bengt Nilsson, EdsbynSenabin toimitusjohtaja sanoo.

Allianssi on toiminnassa 29.1.2020 alkaen.

Faktat yhtiöistä

  Isku Group EdsbynSenab Group
 
Perustettu 1928 1899
Työntekijöitä 750 600
Liikevaihto 174 miljoonaa euroa 180 miljoonaa euroa
Sivusto Isku.com Edsbyn.com,   senab.com