Lundia on valittu Iskun vuoden toimittajaksi

Lundia on valittu Iskun vuoden 2019 toimittajaksi. Lundia on suomalainen perheyhtiö, jonka tuotteet ovat olleet Iskun valikoimissa jo pitkään. Viime kuukausina yhteistyö on tiivistynyt edelleen, kun Lundia siirsi kahden liikkeensä toiminnan täysin Iskun myymälöihin shop-in-shopeiksi Turussa ja Helsingissä.

”Lundia on arvostettu ja kehittyvä brändi sekä erinomainen kumppani Iskulle. Yrityksemme omaavat saman arvomaailman, jota asiakkaamme arvostavat. Lundia on verkkokauppamme suosituimpia brändejä”, Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen sanoo.

Lundia sopii Iskun valikoimaan hyvin, sillä sisustusbrändejä yhdistää kotimaisuus, design ja vastuullisuus. Lundian Suomessa valmistetut tuotteet on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi elämän. Sekä Iskun että Lundian tuotteissa käytetään puuta, joka on korjattu puunalkuperänhallintajärjestelmä PEFC (Chain of Custody) mukaisesti.

”Arvostamme Iskun antamaa tunnustusta pitkäjänteisestä yhteistyöstä ja yhdessä kehittymisestä. Isku on meille tavattoman tärkeä yhteistyökumppani, minkä vuoksi tämä tunnustus lämmittää erityisesti meidän mieltä. Arvostan sitä mitä Isku tekee kotimaisen kalustevalmistuksen eteen ja sille pohjalle meidän on hyvin luonnollista rakentaa yhteistyötämme myös jatkossa. Meidän arvomaailmat firmana kohtaavat hyvin ja olemme aidosti tukemassa toinen toistamme. Se on hieno juttu nykypäivän huonekalualalla”, Lundian toimitusjohtaja Michaela von Wendt sanoo.